Spirulina Andina w proszku 200 g

Spirulina Andina w proszku 200 g

  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
  • Spirulina Andina w proszku 200 g
64,00 zł
s VAT
Dostępność:        12.17
Producent:

Parlament Europejski i Rada Europy wydały rozporządzenie nr. 1924/2006, które zakazuje podawania informacji na temat leczniczych właściwości roślin lub produktów z nich. Nie możemy już podawać informacji o relacji między roślinami leczniczymi a zdrowiem człowieka … Zakaz ten obowiązuje mimo to, że wszystkie zioła są przebadane naukowo, a ich zdrowotne działanie na organizm zostało potwierdzone nie tylko tysiącletnią tradycją, ale również doświadczeniami naukowymi. Zioła i produkty z roślin leczniczych są dopuszczone do sprzedaży jako suplementy diety, a z założenia dyrektyw EU suplement diety nie może leczyć, więc nie możemy na jego opakowaniach ani na stronach internetowych umieszczać takich informacji, chociaż są prawdziwe.
Dlatego, aby nie pozbawiać Państwa rzetelnych informacji o właściwościach oferowanych przez nas ziół stworzyliśmy osobną podstronę o nazwie „ ZIELNIK PERUWIAŃSKICH ZIÓŁ I ROŚLIN LECZNICZYCH”.Więcej w artykule” CZY LECZENIE ZIOŁAMI ZOSTANIE ZAKAZANE ? „
OPIS
Spirulina Andina - Zielona Uzdrowicielka - jest wyjątkowym pożywieniem, znakomitym źródłem chlorofilu i beta-karotenu. Zawiera łatwo przyswajalne składniki odżywcze. Białko zawarte w Spirulinie (ponad 50%, jest zaliczane do najbogatszych protein w przyrodzie), zawiera dziewięć niezbędnych aminokwasów, co czyni je pełnym białkiem.
Jest bardzo korzystną alternatywą syntetycznych protein. Spirulina Andina zawiera witaminy B-1, B-2, B-3,B-5,B-6, B-12, C, D, E i K, minerały, potas, sód, fosfor, magnez, wapń, żelazo, mangan, cynk, miedź, pierwiastki śladowe, enzymy i inne roślinne substancje odżywcze.
Pomaga skutecznie pozbywać się z organizmu niepożądanych substancji toksycznych w tym również niebezpiecznych wolnych rodników. Wiąże je z sobą i naturalną drogą wydala z ciałą na zewnątrz. Równocześnie dostarcza organizmowi ważnych składników odżywczych w które jest nasza codzienna dieta coraz bardziej uboga. Spirulina Andina należy do najczystszych i najlepszych na świecie. Dzięki szerokiemu spektrum działania plasuje się w czołówce suplementów diety i cieszy się coraz większą popularnością. Jednakże na ilość i jakość zawartych w niej składników bardzo duży wpływ ma źródło jej pochodzenia, miejsce i metody uprawy, czystość wody, czas oddziaływania promieni słonecznych w czasie wzrostu, sposób zbioru i pakowania. Jest to niezwykle ważne. Tylko spirulina z dobrego, czystego zdródła uprawy może spełnić nasze oczekiwania, a taką właśnie jest Spirulina Andina.
Co mówią badania naukowe i doświadczenia w stosowaniu Spiruliny można znaleźć w ZIELNIKU PERUWIAŃSKICH ZIÓŁ w kategorii Inne Dary Przyrody.
SKŁAD
100% naturalna czysta, zmielona na proszek spirulina uprawiana w ekologicznym, całkowicie czystym środowisku ekwadorskich Andów bez pestycydów i bez GMO Zdobyła wysoką pozycję w świecie jako najlepsza i najczystsza. Ze świeżych zbiorów. Gwarantujemy wysoką jakość i czystość. Spirulinę mamy również w kapsułkach.
ZAPAMIĘTAJ
Marka Spirulina Andina z firmy Uncaria ČR to gwarancja spiruliny najwyższej jakości uprawianej przy użyciu najczystszej i najlepszej technologii.
SPOSÓB UŻYCIA
Spirulina Andina jest rodzajem Żywności i może być spożywana w większych ilościach. Można ją konsumować kiedykolwiek w ciągu dnia.
Dzieciom najczęściej podaje się 1 -2 pełne łyżeczki dziennie.
Dorośli 1 - 3 łyzki dziennie.
Można skonsumować jednorazowo lub podzielić dawkę na mniejsze porcje.
Sposoby przygotowania

1.proszek wymieszać najpierw z mniejszą ilością wody, a następnie dopełnić wodą i wypić. Najlepiej rozszejkrować w szejkerze lub po prostu w szklanym zamykanym słoiku porzadnie roztrzepać. Jeśliby komuś nie odpowiadał typowy dla spiruliny "zapach i smak" można dodać soku z cytryny.

2. Pić rozmieszaną w różnych sokach owocowych lub warzywnych.

3. Przygotowana wraz z rozmiksowanymi owocami na przykład z jabłkiem, bananem, brzoskwinią, ananasem, kiwi itp. czy mieszanką owoców może być drugim śniadaniem, deserem czy przekąską. Można dowolnie eksperymentować ze składnikami i smakami.

Inną opcją jest dodanie i wymieszanie proszku z olejem Sacha Inchi i jogurtem itp. Najlepsze efekty uzyskuje się kiedy spirulinę zażywa się systematycznie każdego dnia przez dłuższy okres czasu.


Forum




  • Kontakt
    UNCARIA ČR, s.r.o.
    Smetanova 3, 466 01 Jablonec nad Nisou
    Czech Republic
    Tel/fax: +420 483 330 600
    GSM: +420 724 104 120, +420 775 103 506
    E-mail: info@uncaria.cz
  • Newsletter



    Chcę otrzymywać informacje o akcjach i nowościach



Copyright ©2018 Uncaria.cz | All rights reserved
Made by: Confusers.cz