Café de Maca 1000 g

Café de Maca 1000 g

  • Café de Maca 1000 g
  • Café de Maca 1000 g
  • Café de Maca 1000 g
  • Café de Maca 1000 g
174,00 zł
s VAT
Dostępność:       
Producent:

Parlament Europejski i Rada Europy wydały rozporządzenie nr. 1924/2006, które zakazuje podawania informacji na temat leczniczych właściwości roślin lub produktów z nich. Nie możemy już podawać informacji o relacji między roślinami leczniczymi a zdrowiem człowieka … Zakaz ten obowiązuje mimo to, że wszystkie zioła są przebadane naukowo, a ich zdrowotne działanie na organizm zostało potwierdzone nie tylko tysiącletnią tradycją, ale również doświadczeniami naukowymi. Zioła i produkty z roślin leczniczych są dopuszczone do sprzedaży jako suplementy diety, a z założenia dyrektyw EU suplement diety nie może leczyć, więc nie możemy na jego opakowaniach ani na stronach internetowych umieszczać takich informacji, chociaż są prawdziwe.
Dlatego, aby nie pozbawiać Państwa rzetelnych informacji o właściwościach oferowanych przez nas ziół stworzyliśmy osobną podstronę o nazwie „ ZIELNIK PERUWIAŃSKICH ZIÓŁ I ROŚLIN LECZNICZYCH”. Więcej w artykule” CZY LECZENIE ZIOŁAMI ZOSTANIE ZAKAZANE ? „
OPIS
Cafe de Maca “Kawa” z andyjskiej bulwy Maca - zdrowy substytut kawy.
Energia z czystej anydyjskiej przyrody.Bulwa wysokogórskiej andyjskiej macy prażona i przygotowana w specjalny sposób, aby w smaku i kolorze jak najbardziej przypominała kawę. Zdrowy napój o łagodnym smaku, z zawartością minerałów, który może pić cała rodzina razem z dziećmi. Café de Maca przyrządza się i pije jak tradycyjną kawę. Jest łatwa w przygotowaniu. Możemy pić zdrową kawę
Dodaje energii, zwiększa witalność oraz wytrzymałość zarówno psychiczną jak i fizyczną, zapobiega zmęczeniu lub pomaga łagodzić jego skutki. Ma bardzo pozytywny wpływ na koncentrację.W porównaniu z prawdziwą kawą Café de Maca ma długotrwałe działanie i dostarcza organizmowi witamin i minerałów.Dobrze ją mieć pod ręką szczególnie wtedy kiedy czujemy się wyczerpani lub chcemy zacząć dzień zdrowo – filiżanką „kawy” –alternatywą kawy zwykłej.
SKŁAD
Oryginalna bulwa wysokogórskiej andyjskiej macy prażona i przygotowana w specjalny sposób, aby w smaku i kolorze jak najbardziej przypominała kawę.
SPOSÓB UŻYCIA
Wystarczy 1 lub 2 łyżeczki proszku zalać w filiżance gorącą wodą i doprawić ją wg smakowych fantazji: dosłodzić np. Yaconowym czy Klonowym syropem, miodem, bądź trzcinowym cukrem, dodać szczyptę cynamonu, imbiru itp.
Ilość kawy zależy od indywidualnego „gustu” i smaku, każdy może znaleźć swoją dawkę. Można dodać mleka lub śmietanki. Pozostały osad można w przeciwieństwie do naturalnej kawy po prostu skonsumować.
Café de Maca da się również przygotować w ekspresie do kawy.

Forum




  • Kontakt
    UNCARIA ČR, s.r.o.
    Smetanova 3, 466 01 Jablonec nad Nisou
    Czech Republic
    Tel/fax: +420 483 330 600
    GSM: +420 724 104 120, +420 775 103 506
    E-mail: info@uncaria.cz
  • Newsletter



    Chcę otrzymywać informacje o akcjach i nowościach



Copyright ©2019 Uncaria.cz | All rights reserved
Made by: Confusers.cz